NU is het moment om te investeren in vastgoed

INVESTEER NU EN BESPAAR IN DE TOEKOMST.

Van locatie, locatie, locatie naar de nieuwe investeringsformule: (LOCATIE + ENERGIE) X TIMING 

NU is het moment om te investeren in nieuwbouwvastgoed en wel om volgende drie redenen:

Locatie:

Locatie blijft key. De groei van de huurmarkt bevindt zich in stedelijke gebieden.

Energie:

De huidige crisis heeft energiezuinige wooneenheden bovenaan de verlanglijst gezet, zowel voor huurders als voor investeerders. Huurders zijn blij met een lagere energierekening en investeerders mogen enkel nog de huur van energiezuinige appartementen indexeren. 

Timing:

De sterk groeiende huurmarkt, de inflatiebestendige huur bij nieuwbouw en de vaste verkoopprijzen van het vastgoed bij Vooruitzicht zorgen ervoor dat het nu het moment is om te investeren.

Ons premium programma Investclub 1905

Als lid van de Investclub betrekken we u actief bij nieuwe opportuniteiten. Uiteraard stellen we uw eigen objectieven daarbij steeds voorop.

Vooraleer we veelbelovend investeringsvastgoed aan het grote publiek tonen, krijgt u als eerste de kans om u te informeren en te prospecteren. Bovendien delen we met u exclusief onze inzichten in actuele gebeurtenissen en trends op middellange termijn.

Advies op maat ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend en persoonlijk plan op te stellen.

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.