Vonk Antwerpen

Studio's en 1 slk
Appartementen
+- 55m²
Vanaf oppervlakte
€ 206.000
Prijzen vanaf (excl. kosten)

Succesfactoren

In Deurne wonen 70.000 mensen. Maar niemand zit zo centraal en gezellig als de buren bij Eksterlaer. Na een succesvolle uitverkoop van eerdere fases, lanceert Vooruitzicht nu de laatste fase: VONK

  • Efficiënte studio's en compacte appartementen: Vonk bestaat uit ideale investeringsunits, met een oppervlakte variërende van 55 tot 97m². De units hebben terrassen van gemiddeld 9m² en op het gelijkvloers zijn er tuintjes aanwezig.
  • Energiezuinige nieuwbouw: Vonk is een energiezuinige nieuwbouw dankzij hoge isolatie en efficiënte technieken. Zo wordt er een lucht-water warmtepomp geïnstalleerd in combinatie met vloerverwarming om te kunnen bijdragen aan een aangename energiefactuur.
  • Perfecte locatie: Vonk bevindt zich vlak aan de Herentalsebaan in Deurne, maar toch verscholen in het groen. Hier bevindt zich in elke windrichting een uniek stukje natuur zoals het Boekenbergpark of het Rivierenhof. De tram stopt om de hoek terwijl er een vlotte verbinding is met de grote invalswegen.
  • Eksterlaer: Vonk is de laatste fase van het grotere geheel Eksterlaer. Eksterlaer is een gebiedsontwikkeling bestaande uit een woonzorgcentrum, ééngezinswoningen en appartementen omgeven door een ruim landschapspark. Hier investeren, is investeren in de toekomst!
  • Ruime doelgroep: Door zijn locatie vlakbij het groen, de goede bereikbaarheid en het gevarieerde aanbod, spreekt Vonk zowel starters, jonge gezinnen als oudere koppels aan. Dit werd reeds bewezen door de succesvolle uitverkoop van de eerdere fases voor eigen bewoning.

VRAAG SNEL MEER INFO AAN!

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.