Marin Antwerpen

1- en 2 slk
Appartementen
+- 67m²
Vanaf oppervlakte
257.000 euro
Vanaf prijzen excl kosten

Een thuis die ook investeerders toekomstpersectieven biedt

Marin is een onderdeel van Regatta, een gegeerde woonwijk op Linkeroever tussen groene rust en vitaal stadsleven. Het ene moment uitwaaien langs het zeilmeer of de Schelde, het andere moment op stap in de stad.

Dit kleinschalige project omvat acht appartementen met een of twee slaapkamers. Twee ervan met een tuin, de andere met een royaal terras. Fijn wonen gegarandeerd. Binnen en buiten. Het hele jaar rond.

BIJZONDERE VOORDELEN MARIN

  • Appartementen met ruime terrassen: Op een plek als deze wil je zoveel mogelijk van het buitenleven genieten. Bij mooi weer ga je op verkenning tussen blauw en groen. Maar ook thuis profiteer je van het uitzicht op alles wat jou omringt. Grote ramen zuigen gretig het licht naar binnen, terwijl je vanaf je terras je blik in de verte richt. 
  • Energiezuinig: De BEN-appartementen springen zuinig om met energie, maar zijn gul met comfort. De verwarming gebeurt via een warmtepomp en vloerverwarming.
  • Huurprijzen vanaf 880 eur p/m
  • BAR: 3,5%
  • Locatie in de Regattawijk: Marin is gelegen op Regatta, een gebiedsontwikkeling in volle expansie op Linkeroever. In Linkeroever wordt dan ook groots geïnvesteerd. Zo zal de huidige afrit plaats maken voor een park, worden er 9 km extra fietspaden aangelegd en komt er een fietsbrug over de Schelde, die naast de huidige watertaxi, trams, bussen en de beroemde art deco voetgangerstunnel, de bereikbaarheid naar centrum Antwerpen nog beter zal maken.

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.