Heizijde Turnhout

1- en 2 slk
Appartementen
+- 69m²
Vanaf oppervlakte
216.200 euro
Vanaf prijzen excl kosten

Een thuis die ook investeerders toekomstpersectieven biedt

In Turnhout, de hoofdstad van de Kempen, op acht minuten fietsen van de Grote Markt, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een autoluwe, duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, éégezinswoningen, luxe appartementen aan het park en stijlvolle appartementen in de wijk.

VOORDELEN VAN HEIZIJDE

  • Gebiedsontwikkeling met meerwaarde: Heizijde beslaat 8 hectare en wordt een volledig nieuwe wijk, omzoomd door een open gebied, ingericht als een park voor recreanten en spelende kinderen. Dat publieke landschap loopt door in de autoluwe woonwijk zelf, waar duurzaamheid en diversiteit elkaar treffen. Het kloppend hart van Heizijde is het buurtplein dat uiteenlopende functies faciliteert.
  • Centraal en toch bereikbaar: Heizijde ligt in de Heizijdse velden, omgeven door groen en toch vlakbij Turnhout centrum. Ook omliggende steden zijn vlot bereikbaar: Antwerpen, Breda, Tilburg en Eindhoven zijn op een steenworp van minder dan 45 km.
  • Compacte 1- en 2 slk appartementen en ééngezinswoningen: Heizijde omvat ideale investeringsunits, namelijk compacte 1- en 2 slaapkamer appartementen met een oppervlakte variërende van 69 tot 87m². De units hebben allen een terras met op het gelijkvloers een tuintje. Maar ook de ééngezinswoningen zijn door de groeiende huurmarkt erg in trek bij investeerders.
  • Energiezuinige nieuwbouw: De Bijna-Energie-Neutrale wooneenheden hebben een E-peil van 30 of lager. Ze verbruiken dus heel weinig, omdat ze dankzij maximale isolatie en efficiënte technieken weinig tot geen warmte of ventilatie verliezen.
  • Ruime doelgroep: De woningen en appartementen variëren in ontwerp en indeling, zodat binnen de wijk starters, gezinnen met kinderen én de oudere generatie hun eigen plekje vinden. Door de locatie in het groen en vlakbij de stad, trekt Heizijde een erg ruime doelgroep aan.

 

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.