Groei begint bij een investering in evenwicht

Waar woonplezier welvaart brengt.

U zou ongetwijfeld liever lezen dat we louter focussen op cijfers en grafieken. Maar wij geloven net dat de meerwaarde van uw investering schuilt in onze aandacht voor het menselijke aspect. In onze zorg voor duurzaam woonplezier. Dat is immers al jaren het fundament van onze sterke resultaten.

1905
Van alle cijfers die we u tonen, is dit misschien wel het belangrijkste.
1905
Van alle cijfers die we u tonen, is dit misschien wel het belangrijkste.

In 1905 wordt Vooruitzicht opgericht.

Als familiale ontwikkelaar leggen wij ook vandaag nog de focus op woonplezier.

En die focus legt de basis van uw investering in ons residentieel vastgoed.

Onze stamboom is uw hefboom.

Onze aanpak

Een solide basis, een veelzijdig aanbod en een verantwoorde aanpak voor uw investering

Onze formule?

Vooruitzicht Invest neemt op unieke wijze verantwoording voor uw vastgoedinvestering.

Lees meer

Betaalbare woningen
+
Warme thuis
=
Aantrekkelijk Rendement

De bron van uw rendement.

Gunstige ligging

Als ervaren grootstedelijk gebiedsontwikkelaar – Vooruitzicht is actief sinds 1905 – vestigen we ons daar waar opportuniteit en groei samenkomen. Mensen wonen én leven immers graag in onze uitstekend gelegen, groene en toekomstgerichte omgevingen. 

Hoge leefbaarheid

Het zit in ons DNA om onze kopers, huurders en investeerders een waardevolle opbrengst bieden: een warme thuis, een betaalbare woning en een aantrekkelijk rendement. Blijvende tevredenheid is immers de motor van uw investering. 

Toekomstgericht

Vooruitzicht kiest steeds voor een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. We maken doordachte keuzes op vlak van duurzaamheid, innovatie en ecologie met oog op de toekomst. Bijvoorbeeld de wereldwijde pandemie zorgt ervoor dat we planmatig thuiswerkplekken integreren in onze woningen. 

Blog

Wij geven u graag onze visie op investeren en informatie over onze projecten.

Is "(locatie+energie) x timing" de winnende formule? 28/11/2022

Voor veel geïnteresseerden in vastgoed staan momenteel de lichten op oranje, of zelfs op rood. De combinatie van stijgende interestvoeten en klimmende energie- en bouwprijzen zorgt voor heel wat mensen voor een afwachtende houding op de vastgoedmarkt. Dit betekent echter niet dat de vraag naar aantrekkelijke huisvesting is afgenomen. Het aantal transacties lijkt af te koelen, maar de nood aan huisvesting blijft hoog. Hier liggen kansen voor slimme, particuliere investeerders. Waar voorheen locatie, locatie, locatie de belangrijkste reden was om vastgoed aan te kopen, gaat het nu veeleer over locatie, energie en timing!

Advies op maat ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend en persoonlijk plan op te stellen.

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.