Onze formule?

Vooruitzicht Invest neemt op unieke wijze verantwoording voor uw vastgoedinvestering. Zelfs na de gedane investering blijven we periodiek de vooropgestelde doelen samen met u monitoren zodat het gekozen vastgoed te allen tijde past in uw plaatje. Maar wat is de grootste succesfactor in de samenwerking met onze klanten? Mensen wonen en leven graag in de projecten van Vooruitzicht. Onze ambachtelijke manier van ontwikkelen is sinds 1905 de bron van uw rendement. Onze stamboom, uw hefboom.

Duurzaam is hier niet zeldzaam

Als ervaren ontwikkelaar op de residentiële markt vestigen we ons daar waar opportuniteit en groei samenkomen. Mensen wonen én leven immers graag in onze uitstekend gelegen, groene en toekomstgerichte omgevingen.

Hun blijvende tevredenheid is de motor van uw investering.

Betaalbare woningen
+
Warme thuis
=
Aantrekkelijk Rendement

De bron van uw rendement

Gunstige ligging

Als ervaren grootstedelijk gebiedsontwikkelaar – Vooruitzicht is actief sinds 1905 – vestigen we ons daar waar opportuniteit en groei samenkomen. Mensen wonen én leven immers graag in onze uitstekend gelegen, groene en toekomstgerichte omgevingen.

Hoge leefbaarheid

Het zit in ons DNA om onze kopers, huurders en investeerders een waardevolle opbrengst bieden: een warme thuis, een betaalbare woning en een aantrekkelijk rendement. Blijvende tevredenheid is immers de motor van uw investering.

Toekomstgericht

Vooruitzicht kiest steeds voor een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. We maken doordachte keuzes op vlak van duurzaamheid, innovatie en ecologie met oog op de toekomst. Bijvoorbeeld de wereldwijde pandemie zorgt ervoor dat we planmatig thuiswerkplekken integreren in onze woningen.

PERSOONLIJKE AANPAK Geen bouwbaronnen, maar balansbeheerders

Geld is een middel. En bakstenen zijn een middel om onze kopers, huurders en investeerders een waardevolle opbrengst te bieden: een warme thuis, een betaalbare woning en een aantrekkelijk rendement. Bij alle facetten zijn we even sterk betrokken, want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij maken het verschil door nauwgezet de balans te bewaken – vooruitziend en verantwoord.

Advies op maat ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend en persoonlijk plan op te stellen.

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.