Vooruitzicht lanceert blokverkoop in gebiedsontwikkelings-projecten

87% van onze kopers zijn particuliere eindgebruikers,
die vastgoed kopen om er zelf te gaan wonen.

Door deze jarenlange focus op verkoop aan eindgebruikers laten onze gebiedsontwikkelingen het toe om meer invulling te geven aan de huurmarkt.

Daarom lanceert Vooruitzicht enkele opportuniteiten in blokverkoop op toplocaties, onder meer in gebiedsontwikkelingen in groot Antwerpen en Turnhout.

Dit kan gaan van een gebouw met een achttal appartementen voor particuliere investeerders tot gehele bouwvelden voor institutionele beleggers. 

Voordelen blokverkoop bij Vooruitzicht

Geen mede-eigendom en indien gewenst totale ontzorging.

Als u in blok aankoopt, wordt u als enige eigenaar. Zo hoeft u geen  verantwoording af te leggen aan andere mede-eigenaars, waardoor er geen discussies of meningsverschillen over bepaalde beslissingen kunnen ontstaan.

Daarnaast biedt Vooruitzicht indien gewenst volledige ontzorging: van afwerking, rentmeesterschap, begeleiding bij het vinden van huurders tot zelfs de volledige meubilaire inrichting.

Totale ontzorging

De vraag overstijgt het aanbod op de huurmarkt

Huurders: de vraag overstijgt het aanbod

  • Volgens de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB) overstijgt de vraag op de huurmarkt momenteel het aanbod.
  • Experts verwachten dat tegen 2030 het aantal huiseigenaars zakt met vijf procent, terwijl het aantal huishoudens blijft stijgen.
  • De jongere generatie verwacht meer flexibiliteit waardoor ze liever huren en minder geneigd zijn om te kopen.

Vooruitzicht specialiseert zich in gebiedsontwikkeling

Hierdoor wordt het mogelijk om mee te investeren in wijken met erg veel groeipotentieel en aan te haken bij aantoonbaar succesvolle projecten.

Daarnaast biedt Vooruitzicht maximum 20% van zijn aanbod aan investeerders, zodat er een gezonde balans blijft tussen huurders en kopers.  

Sterk groeipotentieel

Onze stamboom is uw hefboom.

Al sinds 1905 focust Vooruitzicht zich op het ontwikkelen en realiseren van residentieel vastgoed. Het succes van een investeerder zit in het verlengde van ons jarenlange DNA, het creëren van een warme thuis voor onze klanten.

Contacteer onze vastgoedadviseurs voor meer informatie omtrent de sites en projecten die we in blokverkoop aanbieden.

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk.

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.