Wij denken met u mee!

Vastgoed is letterlijk op elke hoek van de straat te koop. Maar de geschikte investering vinden, is minder voor de hand liggend. Bij Vooruitzicht Invest zoeken we samen het juiste vastgoed dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen en maken we een rendementsberekening op maat. Een open gesprek is hierbij cruciaal, hetzij bij ons op kantoor, hetzij via een videomeeting.

Investeren in vastgoed? Aanbod op maat

Tijdens onze uitgebreide kennismaking voeren vragen de boventoon – in beide richtingen. Die informatie vullen we aan met uitvoerige rendementsberekeningen. Zo leggen we de basis van ons aanbod op maat.

Net zo deskundig als zorgvuldig.

Uw bankier ontfermt zich over uw financiën, uw boekhouder beheert uw fiscale vraagstukken en Vooruitzicht Invest neemt verantwoording voor alle aspecten van uw vastgoedinvestering.

Vooruitzicht Invest gaat the extra mile in ontzorging

En dat op 3 verschillende vlakken:

We denken graag mee hoe u uw vastgoed het best kan financieren. Hieronder vindt u enkele vragen waar wij advies op geven:

  • Hoe bereken ik mijn financieel voordeel om nu vastgoed aan te kopen? 

FINANCIEEL

INTERIEUR

Het zit in ons DNA om onze investeerders een waardevolle opbrengst te bieden. Blijvende tevredenheid van huurders is immers de motor van uw investering. 

Door onze jarenlange ervaring in vastgoed, weten we welke interieurstijl eindgebruikers vaak kiezen en welke materialen onderhoudsvriendelijk zijn en een lange levensduur hebben. Hierin geven we u dan ook graag advies, zodat u lange vergaderingen met de interieurarchitect kan vermijden.

Wij nemen het zoeken naar een huurder, het papierwerk en andere praktische beslommeringen voor onze rekening. 

  • Wij assisteren bij het vinden van een huurder
  • Wij bieden rentmeesterschap aan
  • Wij voorzien indien gewenst een volledig afgewerkt appartement inclusief schilderwerken, verlichtingsarmaturen en gordijnen

VERHUUR EN BEHEER

Login / Registreren

Meld je aan om snel terug te genieten van onze exclusieve vastgoedinzichten. Nog geen deel van de Invest familie? Maak dan een account aan.